Bereidingstijd
De bereidingstijd voor dit recept bedraagt ongeveer 45 minuten.
Kcal per portie
Dit recept bevat 595kcal per portie
Ingrediënten
De ingrediënten die nodig zijn voor dit groentegerecht, zijn:
- 85 gram noedels (glutenvrij: glasnoedels or rijstnoedels)
- 45 gram prei
- 110 gram champignons
- 155 gram tomaten
- 60 gram tofu (extra firm)
- Zout, peper, Italiaanse kruiden
Bereidingswijze
- Snijd de tomaten in stukjes en mix met een mixer tot een gladde saus.
- Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Was de prei en snijd in dunne ringen.
- Kook de noedels volgens de verpakking beetgaar.
- Laat de tofu uitlekken, dep goed droog en snijd in blokjes.
- Verhit olie in een koekenpan, fruit champignons en prei enkele minuten en breng op smaak met Italiaanse kruiden.
- Roer de tomatensaus erdoor en breng op smaak met zout en peper.
- Bak de tofu in een pan goudbruin en meng het met de groenten.
- Serveer de pasta met de groenten in tomatensaus.