Bereidingstijd
De bereidingstijd voor dit recept bedraagt ongeveer 45 minuten.

Kcal per portie
Dit recept bevat 595kcal per portie

Ingrediënten
De ingrediënten die nodig zijn voor dit groentegerecht, zijn:

  • 85 gram noedels (glutenvrij: glasnoedels or rijstnoedels)
  • 45 gram prei
  • 110 gram champignons
  • 155 gram tomaten
  • 60 gram tofu (extra firm)
  • Zout, peper, Italiaanse kruiden

Bereidingswijze

  1. Snijd de tomaten in stukjes en mix met een mixer tot een gladde saus.
  2. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Was de prei en snijd in dunne ringen.
  3. Kook de noedels volgens de verpakking beetgaar.
  4. Laat de tofu uitlekken, dep goed droog en snijd in blokjes.
  5. Verhit olie in een koekenpan, fruit champignons en prei enkele minuten en breng op smaak met Italiaanse kruiden.
  6. Roer de tomatensaus erdoor en breng op smaak met zout en peper.
  7. Bak de tofu in een pan goudbruin en meng het met de groenten.
  8. Serveer de pasta met de groenten in tomatensaus.